Podjetje Legato d.o.o. je ustanovljeno z namenom izvajanja računovodskih storitev, vzporedno pa nudenja računovodskega, davčnega in podjetniškega svetovanja. Svetovalne storitve nudimo tako stankam v računovodskem servisu, kot tudi zunanjim strankam.  

Po več kot 12 letnem poslovanju smo na območju Maribora postali uveljavljen računovodski servis. Z vsako stranko želimo vzpostaviti čimbolj oseben odnos in spoznati posebnosti njenega poslovanja.  

Zagotavljamo hitro odzivnost, oseben pristop in sodoben način poslovanja.  

Vodenje poslovnih knjig za stranke je preraslo v davčno-računovodski servis.  

Velik poudarek zato dajemo davčnemu in računovodskemu svetovanju, pa tudi usmerjanju strank v smeri boljše optimizacije davčne bilance in iskanja najugodnejših načinov poslovanja. Tekom leta načrtujemo in izvajamo strategije, ki izboljšujejo donosnost in znižujejo davčne obveznosti na minimum.

Smo dinamična računovodska družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij in spremlja vizijo njihovega poslovanja. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem, zanesljivostjo in strokovnim delom.

Naše poslovanje je v celoti usklajeno z uredbo GDPR. Ena izmed naših glavnih nalog je skrb, da so osebni podatki naših strank varni in zaščiteni.

Politika informacijske varnosti (PDF)

Varnostna politika informacijskega sistema (PDF)