Prejemajte sporočila, ki so za vas pomembna.

V kolikor želite spremljati obvestila s področja računovodstva in davkov, nam to tudi sporočite.
Še posebej je strinjanje pomembno za naše stranke, saj veliko obveščanja poteka prav preko elektronske pošte. Zato vas prosimo, da nam pošljete izpolnjen obrazec, s katerim dovolite, da vas obveščamo preko elektronske pošte.

 

Vaše podatke bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo. Kadarkoli lahko zahtevate: Odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Po odjavi bomo vaše podatke izbrisali. Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@legato.si. Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@legato.si. Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@legato.si.

Infomacijski pooblaščenec o pravicah posameznika

Zakon o varstvu osebnih podatkov načelno določa, da je varstvo osebnih podatkov namenjeno preprečevanju nezakonitih in neupravičenih posegov v informacijsko zasebnost posameznika na vseh relevantnih področjih. Določa tudi, da je na ozemlju Republike Slovenije vsakemu posamezniku, ne glede na državljanstvo in prebivališče, zagotovljeno varstvo osebnih podatkov. Smisel varstva osebnih podatkov torej ni varovanje osebnih podatkov kot takih, temveč varovanje pravic posameznika, na katerega se podatki nanašajo.  Več...